Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Ontdek de transformerende kracht van je stem met Soul Voice®
Neede

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat sounden voor mij de manier is om mijn gedachten tot rust te brengen en zowel primaire als oude onderdrukte emoties los te laten en de daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Met sounden bedoel ik met mijn stem klank geven aan dat wat er in mij leeft. Dat klinkt niet altijd mooi, maar geeft wel altijd veel nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven en op basis van haar jarenlange kennis en ervaring met adem-, stem- en lichaamswerk en drama-therapie de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve en diepgaande therapievorm en methode voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Op dit moment volg ik bij Karina Schelde de opleiding tot Soul Voice® Practioner. Als Soul Voice® Practioner in opleiding leer ik om niet alleen mijzelf, maar ook anderen te begeleiden in een transformerende innerlijke reis, waarbij we de stem als medicijn gebruiken. Op dit moment ben ik halverwege deze opleiding.

Iedere sessie begint met een coachingsgesprek. Daarna begeleid ik je bij het zelf klank geven aan wat er in je leeft en gehoord wil worden en/of sound ik voor jou. Na afloop krijg je een of enkele oefeningen mee om dat wat je in de sessie ervaren hebt te integreren. In de praktijk blijkt het prettig om een serie van 3 a 5 sessies te doen, waarbij we de eerste sessie gebruiken om op elkaar af te stemmen en de volgende sessies meer de diepte in gaan.

Arjan Verschuur
Arjan Verschuur

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.