Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

Shanti Touch VoetreflexPlustherapie
Lengel

 

Door het toepassen van voetreflexologie, acupressuurpunten én An Shen hoofd, schouder en nek massage wordt de doorstroming in het lichaam verbeterd waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam in gang wordt gezet.

Als oncoreflex therapeut begeleid ik mensen met kanker in hun proces van reguliere behandelingen. Met reflexologie en acupressuur probeer ik bijwerkingen te verminderen en het energieniveau te verhogen. 

Daarbij krijgt de client nog handvaten mee om zelf aan de slag te gaan om zijn/haar klachten te verbeteren.

Biografie / Over Ineke van Halteren

Ik ben Ineke van Halteren. Wonend en praktijk houdend in Lengel.

Ik heb de opleiding voetreflexPlus therapeut gevolgd bij Total Health Opleidingen, Breda. Een 3-jarige HBO opleiding waarbij je gevormd wordt tot een volwaardig integraal therapeut.

De vereiste medische basiskennis heb ik gevolgd op De School voor de Homeopathie in Amersfoort. Sinds september 2012 heb ik een eigen praktijk voor voetreflexPlus behandelingen.

Mijn interesse voor alternatieve geneeswijze is al lang aanwezig. Ik zag dat veel klachten bij mensen niet altijd opgelost konden worden via de reguliere geneeskunde. Zelf had ik een goede ervaring met voetreflexologie. Dat stimuleerde mij om me te gaan verdiepen in verschillende vormen van complementaire geneeswijze.

Ik ben tenslotte de 3-jarige VoetreflexPlus opleiding gaan doen.

Shanti Touch
Ineke van Halteren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.