Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Therapeutische Ayurvedische Massage en Therapeutische Massage bij Kanker
Warnsveld

In mijn praktijk houd ik me bezig met therapeutische Massage, Ayurvedische Massage en ontspanningsmassage. Naast het masseren ben ik ook Natuurgeneeskundig Therapeut. Mijn disciplines zijn ook werken met de Schüssler Celzouten en Bach Bloesem Remedies. Voor beide disciplines heb ik een erkende therapeuten opleiding afgerond. Naast het therapeutschap ben ik voor beide disciplines docent voor verschillende opleidingscentra én binnen mijn eigen opleidingen en cursussen. Veiligheid en Zelfzorg zijn voor beide belangrijke thema's. In deze hectische wereld is het zo belangrijk dat je goed voor jeZelf zorgt. Massage, Celzouten en Bach Bloesem Remedies zijn alledrie methodes waarbij je je eigen Zelfhelend Vermogen ondersteunt en voedt! Voeding van binnenuit, zodat je het lichaam met haar kracht en wijsheid laat werken en je vertrouwt op de wijsheid van je lichaam. Ik begeleid ook mensen met kanker. Zowel gedurende hun ziekte als ook in hun periode van herstel. Massage bij kanker is een mooie manier om iemand met de ziekte van kanker te kunnen ondersteunen.

Dus op veel terreinen ben ik met mensen bezig en voel ik dat ik alsmaar verder groei als mens, als therapeut, als moeder, als echtgenote, als vriendin, etc. Je bent immers op weg en die weg heeft nog vele zijwegen. 

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk in Warnsveld. Wees welkom!

NB: Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsgroep, de BATC. Bij een aanvullende verzekering kunnen mijn consulten/behandelingen gedeeltelijk vergoed worden door je verzekering.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website.

Biografie / Over Anoushka Ebbinge-van Rappard

Al bijna 13 jaar heb ik een therapeutische praktijk, hier in het oosten van het land. Sinds 2016 is praktijk de Cirkel Rond gevestigd in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld.

Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik begonnen aan een reis waarin ontwikkeling én bewustwording van zelfzorg centraal staat. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van:

 • (Therapeutische) Massage
 • 4-handen massage
 • Bach Bloesem Remedies                              
 • Celzouten volgens Dr. Schüssler
 • Massage bij kanker
 • Klankschaal massage
 • Spirituele therapie
 • de Innerlijke Familie Schilden volgens Ariënne Klein
 • “Anders kijken naar Emoties”
 • Orthomoleculair Hormoon consulente
 • Begeleiding in het volgen van een Vastenkuur

Werken vanuit ‘t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee.

Wees welkom!

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Anoushka Ebbinge-van Rappard

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.