Persoonlijke groei Lichaamswerk

Rebalancing: Jezelf voelen, jezelf zijn!
Doesburg

Rebalancing is lichaamsgerichte therapie. Het aanraken van je lichaam is een ingang naar je innerlijk. Wanneer jouw lichaam met aandacht en betrokkenheid aangeraakt wordt helpt dat jou om jezelf te voelen.

De manier van aanraken bij Rebalancing heb ik zelf als zeer bijzonder ervaren. Een aanraken door handen die mij als het ware wilden leren kennen, die mij wilden ontmoeten. Dat nodigde mij uit om mezelf te voelen, ook op plaatsen in mijn lichaam waar veel angst en verdriet zat weggestopt. Het heeft me geleerd om mijn hart te openen voor mezelf waardoor ik waardering en liefde voor mezelf kan voelen. Dat geeft me de ruimte om mezelf te zijn.

Alles wat je hebt meegemaakt weeft zich in je lichaam. Ervaringen die je niet hebt willen of kunnen voelen zetten zich vast als spanning in je lichaam en nemen zo een stukje van je levendigheid weg. Het kan zijn dat je voorzichtig wordt en je gaat inhouden om pijn en teleurstelling te vermijden.

De betrokken aanwezigheid en aanraking van een Rebalancer kan jou helpen om gevoelens die moeilijk voor je zijn te verkennen en te integreren.
Als je jezelf kunt toestaan te voelen wat er in je is dan word je zachter en ruimer. Je flexibiliteit en bewegingsvrijheid neemt toe. Het vergroot je bewustzijn van hoe je in het leven staat. Als je weet wat je doet kun je doen wat je wilt!

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.