Gezondheid Haptonomie & Haptotherapie

Omarm jezelf i.p.v. met jezelf te worstelen! Haptonomie voor volwassenen en kinderen
Vorden

Veel mensen worstelen met zichzelf: Ze voelen zich bijvoorbeeld uit balans, worden overrompeld door emoties, kunnen moeilijk NEE zeggen of hebben moeite in contacten. Anderen hebben last van fysieke klachten die medisch niet opgelost worden. Herkenbaar?

Je bent niet de enige. Ieder mens, groot of klein, heeft er soms last van. En het hoeft niet zo te zijn: Je kunt jezelf weer leren omarmen!

Wat je voelt heeft grote invloed op wat je denkt en doet, maar de meeste mensen zijn weinig hiervan bewust. Als je bewust wordt van hoe dingen voor je voelen, ontstaan er nieuwe inzichten, ruimte en mogelijkheden.

(Kinder-)haptotherapie helpt je je gevoel ontdekken met je eigen lichaam. Wat je met je lichaam doet, vertelt je alles over jezelf. Je herontdekt wat je voelt en exploreert je eigen thema’s. Concrete fysieke ervaringen helpen je ontdekken hoe je in elkaar zit en wat maakt dat je nu vast loopt. Je verkent nieuwe wegen en ontdekt wat bij je past.

‘Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie’ is sinds 2010 gevestigd op de grens tussen Lochem en Vorden. Als haptotherapeut werk ik met volwassenen én kinderen. Ik ben ook de enige gediplomeerde kinderhaptotherapeut in de Achterhoek. Vele mensen vonden in mijn praktijk veiligheid en warmte om in alle vrijheid aan zichzelf te werken en daarna op eigen kracht en gevoel verder te gaan met hun leven.

Meer weten? Kijk op de site van de praktijk of neem contact op met mij. Haptonomie is op jouw lijf geschreven!

Biografie / Over Noam Shalgi

Wat mensen beweegt en raakt fascineert me. Nadat ik in aanraking ben gekomen met haptonomie en de kracht daarvan lijfelijk heb ervaren, ben ik aan de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie bij Synergos begonnen en ben afgestudeerd als haptotherapeut. Daarna volgde ik de specialisatieopleiding tot Kinderhaptotherapeut bij de Academie voor Haptonomie. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk.

Door de haptonomie heb ik zelf mijn gevoel ontdekt en graag wil ik ook anderen hiermee helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dit je kan opleveren!

Ik zet alles wat ik voel, weet en kan, graag in om jou een handje te helpen om dichter bij je gevoel te komen om vandaaruit verder te groeien.

En wie ben jij? Ik ontmoet je graag!

Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem - Vorden
Noam Shalgi

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: