Persoonlijke groei Healing en reading

Innerlijk Zien, Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding in Dieren
Dieren

Intuïtieve Begeleiding

Geeft besef van het innerlijke Licht, van datgene dat van binnenuit ziet. Je wordt herinnerd aan die ware aard van Licht.

Bij vragen over spiritualiteit, relaties, gezondheid, leven, werk en meer. Daarbij kunnen thema's aan bod komen zoals zingeving, voldoening, innerlijke rust, verdriet, rouwverwerking.

Het brengt inzicht in wat je innerlijk beweegt, wat er dwars zit, verlangens en pijnlijke stukken.

In een open en veilige context is er ruimte voor 'ongemakkelijke' gedachten en emoties zoals verdriet, rouw, schaamte, schuld en woede. Ze verliezen hun lading in aanvaarding en komen zo tot rust. Dit bevestigt je in wie je werkelijk bent.

Inzetbare 'technieken'

Reading

Beschrijft hoe je in het leven staat, geeft inzicht in je geestelijke houding, en maakt duidelijk wat daar dwars zit. Vanuit neutrale openheid wordt je energie gelezen. Hierdoor ontstaat een helder beeld van thema's die nu een rol spelen in je leven, en van wat je er mee aan het uitzoeken bent

Healing

Maakt bewust van de levende Heelheid die je bent. In een veilige sfeer kunnen pijnlijke of verkrampte plekken ontspannen. Een healing brengt ruimte en meer Ja naar het leven.

Open naar je Innerlijke Wereld

Zowel individueel als in groepsverband is er mogelijkheid tot begeleiding in open onderzoek en verkenning van je innerlijke wereld.

Via geleide actieve meditatie leer je contact te maken met je energie en je intuïtie te gebruiken. Op een speelse manier leer je open te zijn naar wat zich van binnen openbaart. Dit dringt door in je dagelijkse leven.

Innerlijk Zien
Marleen Raaijmakers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.