Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?
Zevenaar

Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?
Heb je meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat? Heb je last van vage klachten die nergens vandaan lijken te komen? Wil je je energiek voelen? Als voedings- en vitaliteitscoach begeleid ik je stap voor stap naar een vitale levensstijl.

Voeding
Een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding is voeding. Ik laat je zien en ervaren wat gezonde voeding is en hoe je dit praktisch in je dagelijkse leven in kunt passen. Reageer je op bepaalde voeding door een allergie of intolerantie, ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Omgang met stress
Uiteraard wordt de invloed van stress en hoe je omgaat met stress meegenomen in de begeleiding. Dit onderdeel is niet los te zien van voeding. Stel je hebt een druk leven, zonder regelmatige rustmomenten, zelfs voor het eten neem je niet echt de tijd. Dan kun je nog zo goed bezig zijn met gezonde voeding, echt vitaal worden zal lastig zijn. Ik laat je met mijn coaching inzien waar voor jou de belangrijke stress veroorzakers zitten en hoe je deze aan kunt pakken.

Beweging
Bewegen kan op veel manieren en met verschillende resultaten. Wat past bij jou? We bespreken wat bewegen voor jou betekent en wat je met beweging wilt bereiken. Het belangrijkst is dat je doet wat bij jou past.

Eigen levensstijl
Met behulp van mijn begeleiding leer je je eigen nieuwe levensstijl kennen. Een levensstijl die echt bij je past en daardoor voor de lange termijn is.

Heerlijk vitaal
Ingrid Willemsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.