Gezondheid Natuurgeneeskunde

Energetische Therapie, Coaching en Counseling bij ziekte, stress, angst en pijn
Winterswijk

Energetische therapie is een oude geneeswijze. Het bestaat al eeuwen lang en wordt in elke cultuur op verschillende manieren toegepast. In de westerse samenleving is de Energetische therapie ook wel bekend onder de oude naam Magnetiseren. In andere culturen worden er Healings gegeven door sjamanen.

Energetische therapie werkt tot aan de cel en gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. Lichaam, geest en ziel werken samen of juist niet waardoor er disbalans ontstaat. Energetische therapie raakt aan en maakt bewust waar nodig en haalt informatie er uit die niet meer nodig is om te worden gedragen. Energetische therapie werkt ook  preventief en voorkomt dat de mens Burn out raakt of lichamelijk ziek wordt. Het zet aan tot eigen verantwoording en inzicht in eigen denken, voelen en doen.

Energetische therapie is een bewust gestuurd proces van energie-uitwisseling, waarbij ik als Natuurgeneeskundig energetisch therapeut mijn handen als instrument gebruik. Alles bestaat uit energie zo ook het menselijk lichaam met een open energiesyssteem in wisselwerking met andere energiesystemen. Via mijn handen kan ik voelen waar energie stroomt of juist blokkeert. Een blokkade veroorzaakt stress en klachten.

Energetische therapie heeft als doel het energieveld te harmoniseren en het zelfgenezend vermogen te activeren. Resultaat is vaak een verbeterd slaappatroon, meer energie, meer ontspanning en meer lichamelijke en emotionele stabiliteit.Het kan worden toepgepast bij rouw-en verliesverwerking, stress, bij elke lichamelijke of psychische klacht (evt. in combinatie met andere reguliere behandelvormen).

Consulten kunnen worden vergoed via een aanvullende zorgverzekering. 

Praktijk voor energetisch coaching
Nicolette te Selle

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.