Duurzaamheid Land- en Tuinbouw

Permacultuur-tuin Lief Lekkerland
Lochem

Op 7 mei 2016 gingen 4.000 plantjes de aarde in. Zes weken later vierden we onze eerste oogst! Inmiddels delen we onze wekelijkse oogst met steeds meer enthousiaste leden van de tuin. 

Als lid van permacultuur-tuin Lief Lekkerland deel je niet alleen wekelijks mee in de oogst, je kunt ook sap, jam en meer lekkers uit de tuin afnemen, je ontvangt recepten passend bij de oogst van die week en mag kosteloos deelnemen aan kook- en permacultuur-workshops en vieringen op de tuin per jaar. Ook zijn er ontmoetingsavonden waarbij je als lid je wensen aan kan geven voor de gewassen die worden gezaaid.

Op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur, ben je welkom op de tuin om je mand te vullen met de overvloed van dat moment. Er zullen altijd tussen de 4 en 6 verschillende soorten groenten zijn die in de kraam liggen uitgestald. Je neemt naar behoefte en naar je lidmaatschap (éen- of twee-persoons of gezin).

Kun je niet ophalen? Geen probleem, we brengen het graag bij je thuis.

Op de Facebookpagina en de website vind je welke oogst Boer Willem de komende weken verwacht. En worden ook de workshops en vieringen aangekondigd.

Wil je meer informatie of lid worden van de tuin? Kom op vrijdagmiddag naar Lief Lekkerland. Lukt dat niet stuur dan een mail.

Lief Lekkerland
Willem Beekman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.