Gezondheid Sport en Beweging

Fit met Carolien
Beek

De gemeente Bronckhorst is gekozen tot wandelgemeente van het jaar 2018. In deze prachtige gemeente geef ik op verschillende plaatsen de cursus Mindful Walk & Run.

Je leert lopen vanuit je hart en in het hier en nu. Hierdoor ervaar je minder stress, heb je meer energie en geniet je meer van het moment.

Er komen diverse mindfulness- en ademhalingstechnieken aan bod. Deze technieken zijn eenvoudig en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Het mooie van de cursus is, dat deze voor iedereen anders is. Je pakt er uit wat jou aanspreekt.

Voor mij is de ademhaling een echte eye-openener. De manier waarop je ademt heeft veel invloed op je energieniveau en gezondheid.

Kijk voor meer informatie en data op de website.

Biografie / Over Carolien Ketels-van Gaalen

Eind 2017 viel het magazine "Jouw" van Kruiswerk Achterhoek bij ons in de bus. Hierin stond een artikel over Mindful Run waarbij (hard)lopen met verschillende disiplines wordt gecombineerd zoals meditatie, ademhalings- en hardlooptechnieken, mindfulness en yoga.

Mijn interesse was gelijk gewekt. Ik heb me aangemeld voor de 5-weekse cursus Mindful Run en na de eerste les was het al duidelijk: dit ga ik ook doen!

Zo'n twee keer per week ben ik in de sportschool te vinden maar mijn voorkeur gaat uit naar buiten zijn en bewegen. Zo begin ik de dag vaak met het lopen van de Ki-mijl (1.609 meter).

De interesse voor de natuur is mij met de paplepel ingegoten. Samen met man en twee dochters woon ik in Beek, dicht bij het Montferlandse bos. Daar wandel ik regelmatig met onze beagle Luna.

Inmiddels heb ik de instructeursopleiding gevolgd bij Mindful Run Nederland en mag ik in de gemeente Bronckhorst de cursus geven.

Fit met Carolien
Carolien Ketels-van Gaalen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: