Persoonlijke groei Medium

Medium
Didam

Van harte welkom. 

Reading

Als Psychic Medium haal ik informatie uit alle energie die om je heen is. Deze energie vertaal ik in woorden, beelden en inhoud. Mogelijk krijg ik hierbij een ondersteunende boodschap.

Met alle verkregen informatie analyseer ik je situatie, je karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten en op grond daarvan geef ik adviezen en spreek ik verwachtingen uit. Dit verschaft inzichten en vooruitzichten, wat niet verward moet worden met toekomstvoorspellingen.

Indien gewenst dienen de tarotkaarten als begeleidend instrument. Samen kijken we hoe de kaarten je kunnen helpen bij jouw levensproces. Een reading kan je brengen bij de essentie van wie jij bent en bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent. Het is ook mogelijk een reading specifiek te richten op een vraag met betrekking tot bijvoorbeeld werk, relatie en familie.

Contact met overledenen

Als mental Medium werk ik vanuit de spirituele wereld en fungeer ik als doorgeefluik. Dit is hulpverlening op de grens van beide werelden en brengt deze gebieden dichter bij elkaar. Ik krijg hiervoor alle hulp van mijn gidsen en begeleiders. Het is voor mij steeds weer een voorrecht om contact te mogen leggen met dierbare overledenen. Zodat in beide werelden een stukje heling mag komen.

Het woord Mental staat dus voor het mentale contact dat een medium legt met een dierbare overledene. Een Mental Medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen waarmee je een stuk op weg geholpen kunt worden. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies, maar andere vragen worden ook regelmatig via deze weg beantwoord. Echter, het contact valt niet af te dwingen en zal dus niet in alle gevallen te leggen zijn, omdat ook aan gene zijde er sprake is van vrije wil.

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.