Welzijn Eten & Drinken

Helderboom's Theehuis - Ervaar het buitenleven!
Vorden

Aan een rustige landweg in het buurtschap Linde, op de grens tussen Hengelo en Vorden in de Achterhoek, ligt theeschenkerij Helderboom. Omringd door houtwallen, hoogstamfruitbomen en een sfeervolle landelijke tuin.

Of u nu het Pieterpad bewandelt dat langs de theeschenkerij voert, een wandeling maakt op het aangrenzende landgoed 't Zelle of op de fiets de omgeving verkent, de Helderboom is een aangename onderbreking op uw route.

In de fraaie oude boerderij uit 1935 kunt u vanaf maart 2016 op vrijdag, zaterdag of zondag genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers. Bij mooi weer is het goed toeven in de tuin. En als u wilt kunt u ook een wandeling maken op het landgoed van de theeschenkerij.

Ervaar het buitenleven en kom langs op de Helderboom!

Afternoon tea

Het hele jaar door (behalve de maand september) bieden wij u op afspraak een afternoon tea. Onder het genot van een kopje thee of koffie, of een glas wijn, serveren wij hartige en zoete hapjes. 

Locatieverhuur

Heeft u iets te vieren of wilt u iets organiseren maar ontbreekt het u aan ruimte? De in landelijke stijl verbouwde theeschenkerij is daar de ideale plek voor. Ook als u de ruimte wilt huren maar zelf de catering wilt doen is dat mogelijk. Theeschenkerij Helderboom is dagelijks beschikbaar voor verhuur en is rolstoeltoegankelijk. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Helderboom
Denise Hillege en Paul Becker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.