Gezondheid Therapie (diverse)

Identiteit-gerichte psychotraumatherapie
Ulft

Elke verandering begint met een verlangen. Een eerste afspraak met mij kan dit al in gang zetten. Samen gaan we op zoek naar jouw verlangen en kijken we wat je tegenhoudt om je verlangen te leven.

Psychologen hebben het etiket beoordelend en zwaar te zijn. Ik herken mezelf daar niet in. Ik heb het vak geleerd maar ook gezien dat praten, pillen en etiketten niet werken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat wel werkt.

In de methodiek van Franz Ruppert, het Opstellen van het Verlangen, vond ik wat ik zocht: een methode waarbij je eigen waarheid voorop staat. Ik wordt telkens weer geraakt door de kracht en de resultaten.

Afgeleid van familieopstellingen gaat dit veel dieper: het gaat om welke laagjes jezelf allemaal hebt en de dynamieken daartussen.

De opstelling laat je zien wat je echt bezighoudt, wat je bezield. Door hier bij stil te staan kun je direct een stap zetten naar een duurzame verandering, zoals jij die wenst. 

We worden namelijk grotendeels gestuurd door ons onbewuste, waarin onverwerkte ervaringen en overgenomen bagage van vorige generaties liggen. Deze veroorzaken problemen in je volwassen leven. Niet alleen depressie, angst, rouw- en  relatieproblemen, maar ook thema's als lichamelijke symptomen, eetstoornissen en verslavingen.

Ik ben geboeid door wat jou bezield en ga graag op een gelijkwaardige basis met je aan de slag waarbij jij de regie hebt.

De kracht van verbinding tussen reguliere en complementaire/alternatieve gezondheidszorg met als resultaat een sterker IK en een gezonder lichaam.

Jolanda Koster Psychologie
Jolanda Koster

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.