Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum
Winterswijk

Het weer in verbinding treden met je voorouders, 7 generaties vrouwen of mannen die ons voorgingen en spiritueel gezien kunnen ondersteunen. Op het moment dat de verbinding hersteld is en er een opening gemaakt is, zodat de liefde mag stromen, wordt er een helend en diep doorwerkend proces in gang gezet.                                                                                                                             

Je hoeft geen verbinding met je voorouders te hebben in het hier en nu om dit te doen, ieder van die voorouders draagt immers zijn of haar eigen pakketje en zal dat blijven doen. Het gaat er hier primair om dat er een gevoel komt van gezien en gehoord worden en verbinding. Zodat er uiteindelijk ondersteuning ervaren kan worden.

Vrouwencirkel "de Medicijnkom";

Zusters ontmoeten op zielsniveau. Avonden waarbij vrouwen elkaar inspireren, de ziel gevoed wordt en we ons onze innerlijke schoonheid en de magie herinneren. Een cirkel van vrouwen die het contact met Moeder Aarde, haar eigen wortels en intuïtie willen ontdekken, herstellen of versterken. We ontmoeten elkaar hiervoor maandelijks op een donderdagavond.

Nieuwe data voor een tweede cirkel in oprichting vindt je op de website. De bestaande cirkel is er al jaren en is een mooie, hechte groep door de tijd heen.

Belangrijk om hier te melden is zeker ook dat er een Mannencirkel "Het Raadsvuur" gestart is. voor data hiervoor zie website onder agenda.

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.