Persoonlijke groei Winkels

Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde

Midden in het centrum in ‘Keistad’ Lichtenvoorde, tegenover de St. Bonifatiuskerk, bevindt zich het Stenen Museum Winkeltje. In de lente van vorig jaar zijn de deuren open gegaan op deze nieuwe plek. Voorheen was het Stenen Museum Winkeltje gevestigd in Bredevoort naast Restaurant Bertram maar na 6 jaar werd de tijd rijp voor Lichtenvoorde.

Een mooi pandje aan de Rapenburgsestraat heeft mogelijkheden geboden voor uitbreiding van het assortiment met als specialisme:

- Mineralen, Kristallen en Edelstenen uit de hele wereld

- Boeken en kaarten inspirerend voor jong en oud

Museum en Winkeltje inéén en daarom zijn alle oeroude (museum) stukken ook te koop. Zo zijn wij in staat telkens nieuwe exemplaren te laten zien.

Boeken inspirerend voor jong en oud zoals boeken voor een bewust leven, esoterie en antroposofie. Maar ook verhalen-, sprookjes- en prentenboeken van o.a. uitgeverijen Lemniscaat en Christofoor zijn bijzonder als specialisme.

“Beelden voor de ziel“, zo worden de  kaarten uit de collectie genoemd met o.a. Maragaret W. Tarrant, Molly Brett, Flower Fairies, (exclusief uit Engeland), Elsa Bescow, Greetje van der Zijpp, Beatrix Potter en anderen. Bekend om hun idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting.

Exclusieve kunstkaarten met sluiertechniek van o.a. Ronald Tiller Atelier uit Duitsland en Liane Collot d’Herbois. Maar ook  inzichts-, emotie-, seizoen-, engelen-, sprookjes- en bloemenkaarten vullen het assortiment.

Tevens aanverwante producten zoals schelpen, wierook, salie, kaarsen, Lichtwesen producten en Lyra kleurpotloden en meer…

Kom eens kijken en laat je verrassen!

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.