Gezondheid Eten & Drinken

Voedingsadvies voor meer vitaliteit - Voor iedereen die gezond & fit wil leven èn een andere kij
Zutphen

Omschrijving over mij, Ingrid Bolwerk (1963) als persoon:

Sinds 2004 heb ik een diëtistenpraktijk in Zutphen, waarin ik advies geef over gezonde voeding en stel diëten samen. Veel adviezen hebben te maken met maag-, darm- en leverklachten, waarin ik mij heb gespecialiseerd.
Mijn doel is mensen te begeleiden op weg naar meer vitaliteit en gezondheid. Hiervoor zet ik bij voorkeur natuurlijke voeding in, die ook wel ecologische voeding genoemd wordt.
Wanneer iemand met gezondheidsklachten een beroep op mij doet, kijk ik niet alleen maar naar de klacht, maar naar ieder mens in zijn totaliteit. Ik kijk breed naar de mens en zijn gezondheid en stem mijn adviezen daarop af.

Ervaring
Sinds 1986 afgestudeerd als diëtist. Later heb ik een opleiding gevolgd in orthomoleculaire voedingsleer & fytotherapie en darmtherapie. Daarbij heb ik ruime ervaring in voedings- en dieetvoorlichting op diverse terreinen in de gezondheidszorg.

Op basis van mijn werkervaring heb ik een visie ontwikkeld, die gebaseerd is op de waarde van ecologische voeding. Bij mijn praktijk is kwaliteit gewaarborgd, mede door registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en lidmaatschap van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en lidmaatschap van Netwerk Orthomoleculair diëtisten (NOD).

Omschrijving van mijn praktijk/Voor Wie:

Voor iedereen die gezond wil eten
Iedereen met vragen over voeding kan bij mij terecht.
Uiteraard kunt u een afspraak maken als u een dieet nodig heeft. Door gezond te eten en een gezonde leefstijl werkt u aan uw vitaliteit. U kunt een afspraak maken als u preventief een voedingsadvies wilt hebben, ook wanneer u meer wilt weten over gezond eten of voor adviezen over uw leefstijl.

Bolwerk Diëtiste Praktijk
Ingrid Bolwerk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.