Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21nov 2023
Ademcirkel 21 nov. in de yurt - Culemborg

All intuit
Culemborg

De ademcirkels die ik geef hebben een organisch programma. Vooraf aan de ademcirkel met verbonden ademhaling doe je een aantal gezellige ontspannende oefeningen met je groepsgenoten. We sluiten standaard af met een rustig kopje thee en wat fruit.

Als gediplomeerd ademcoach en NLP coach in Culemborg wil ik graag de de heilzame kracht van ademwerk bekend maken en jou dat laten ervaren onder veilige begeleding. Hoe beter je je voelt in je lijf, hoe fijner je leeft en ook hoe vanzelfsprekender je voor je omgeving en voor anderen zorgt. Vriendelijkheid thuis èn buiten, dat zie ik graag groeien. En vooral, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ik ben sinds mijn eerste ademsessies nu veel beter geland in mijn lichaam. Dankzij deze ervaring in mezelf ben ik in staat geweest mijn stressvolle alarmcentrale-/kantoorbaan los te laten en een nieuwe koers te varen. Ik ben geboren in '77 en gezegend met een gezin met 2 grote pubers. Vaak duik ik in de prachtige Lek, ook als het koud is. Ik ben NLP XLence coach en uiteindelijk NLP trainer geworden via Ravisie. In begin 2021 ademcoach geworden dmv de jaartraining bij Lars Faber: Thebreathworkcoach. Mijn vlieguren heb ik ook aangevuld door het prachtige begeleiderswerk sinds 2018 bij vele en vele plantmedicijnsessies waarbij ademwerk een integraal onderdeel is.

Informatie

21 nov 2023 | Inloop begint 13:30u, ademcirkel start om 14u
13.30 - 19.00
75,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Yurt
Te ontvangen na aanmelding
Culemborg

Contact

Ademcirkel 21 nov. in de yurt - Culemborg

Wat doe ik nog meer?

IN beweging
Coaching - Lifecoaching
Transformatie Coaching
IN beweging
Bornerbroek
Naar de KERN van je klacht, naar de KERN van je lichaam, naar de KERN van je essentie
IN beweging
Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte therapie - Ademcoach - Holistische Fysiotherapie
IN beweging
Bornerbroek
Stappen naar Heelwording Via inzicht en het opruimen van blokkades in je lichaam en geest. Een liefdevolle weg van thuiskomen bij jezelf. Een stap richting gezondheid, kracht en vrijheid.
Younicus
Coaching - Lifecoaching
Wat is jouw volgende stap?
Younicus
Amersfoort
Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven, die het verlangen hebben om hun leven te delen met een partner of die willen weten waar het voor hen over gaat.
Sarah Licher-Severs
Ademtherapie
All intuit
Sarah Licher-Severs
Culemborg
Opladen & diepe stressrelease. In 1 ademsessie ga je lichaam en geest, je hele systeem schoonmaken. De ontspanning voel je nog vele dagen, weken na. 1 op 1 of in een kleine groep. Altijd onder veilige begeleiding van gediplomeerd ademcoach Sarah.
Hartskracht / HeartFire
Muziek & Zang
HeartFire Concerten
Hartskracht / HeartFire
Amsterdam
HeartFire organiseert concerten en evenementen op mooie lokaties in Amsterdam die het hart openen en voor verbinding zorgen. Music as joyful medicine! HeartFire is een co-creatie van Jeroen van Kemenade en Daniëlle Doeve
Hartskracht / HeartFire
Coaching - Leiderschapscoaching
Vrouwelijk Leiderschaps coaching/programma's
Hartskracht / HeartFire
Amsterdam
Met Hartskracht verbind ik vrouwen met hun innerlijke kracht en passie door middel van coaching en innerlijk leiderschaps programmas. Het is mijn missie dat meer mensen vanuit hun hart en met vreugde leven en wer
Voorstraat 51
Centra voor Bewustwording
Centrum voor Bewustwording
Voorstraat 51
Delft
Voorstraat 51 biedt onderdak aan verschillende soorten activiteiten die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, ontmoeten en verbinden. Nieuwsgierig naar deze activiteiten of interesse in huren van een ruimte? Kom een keer kijken en meedoen!
Praktijk MMIXX
Relatietherapie
Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden
Praktijk MMIXX
Naaldwijk
Praktijk MMIXX biedt naast relatietherapie ook coaching voor partners in samengestelde gezinnen. Deze relaties brengen hun eigen (extra) uitdagingen met zich mee. Verder ondersteun ik het proces van o.a. loslaten bij scheiden en gescheiden opvoeden.