Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21nov 2023
workshop Mindfulness

Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Phoenixstraat

Kom naar de workshop Mindfulness als je meer rust en ruimte in je hoofd wilt en minder stress wilt ervaren. Dat doen we met praktische en ervaringsgerichte oefeningen. Stapsgewijs en betrokken, met oog voor je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.

Als je nieuwsgierig bent naar wat Mindfulness voor jou zou kunnen betekenen, kom dan naar deze basistraining Mindfulness. Vooral als je het gevoel hebt de regie over het leven niet helemaal te hebben, of dat je je snel door gebeurtenissen laat overrompelen, of er nog (te) lang over na blijft denken. Mindfulness leert je om meer in het moment aanwezig te zijn en aandacht te geven aan zowel je lichaam, je emoties als het denken. Je zult meer veerkracht ontwikkelen door de beoefening van Mindfulness. En je zult merken dat je een situatie of probleem ook om kunt denken. Dit doen we vanuit een open, vriendelijke, niet oordelende houding naar onszelf en de ander. Een goede basis in Mindfulness.

We werken met lichamelijke oefeningen, meditaties en mindfulness oefeningen. Gedurende deze periode krijg je opdrachten mee om thuis toe te passen, een belangrijk onderdeel in dit programma om een verandering in je brein in werking te zetten. Zo ontstaat meer inzicht in het functioneren van het eigen lichaam in relatie tot stemming en gedachten. En krijg je meer inzicht in jouw automatische piloot en overtuigingen. Die belemmeren je soms in je welbevinden.

Informatie

21 nov 2023 | 28 november, 12 - 19 december, 9 - 16 - 30 januari, 6 februari
15.30 - 18.00
350,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Yogastudio Vrij in je lichaam
Phoenixstraat 66, Delft
2611 AM Phoenixstraat

workshop Mindfulness