Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13apr 2023
Reiki 1 cursus ( beginnerscursus)

Reiki Westland
's-gravenzande ( Heenweg)

Rust, Ontspanning, Balans maar ook Inzichten, Bewustwording en Heling. dit alles kan je ervaren met Reiki. je kan als je wil er een spirituele beoefening van maken. iets wat je jouw lifestyle wil maken. Reiki Westland voor cursus en verdieping

Reiki 1 cursus.

Reiki is een uit Japan afkomstige methode om jezelf op een natuurlijke manier te helen, het brengt lichaam en geest in balans en bevordert je dagelijkse welzijn.

Door de zelfbehandeling die je leert in deze cursus kan Reiki je ondersteunen in het leven, tijdens ziekte, burnout, levensvragen of om gewoon om te  ontspannen.

Tijdens de cursus hoor je de historie van Reiki, leer je hoe je jezelf en je naasten kan behandelen. krijg je de leefregels die je kan gebruiken en oefenen we dit alles in de praktijk.

Ik ben een traditioneel opgeleiden Reikimaster en geef les in de traditie van Usui Shike Ryoho.  een vorm van lesgeven  die al jaren is  bekrachtigt  door alle Reikimasters uit deze traditie en lid zijn van de Reiki Alliance wereldwijd.

Cursusdatum en tijden  13 en 14 april van 15 tot 18 uur    15 en 16 april van 10 tot 13 uur

Inverstering €150.-  incl

omdat ik het fijn vind om vooraf kennis met je te maken vraag ik je om mij minimaal een week voor aanvang te bellen via 18812965 of inforeikiwestland

je mag mij altijd bellen voor vragen. wil je nu graag Reiki leren maar komen deze dat jou niet uit, bel en dan kijken we gezamelijk wat de mogelijkheden wel zijn.

Informatie

13 apr 2023 t/m 16 apr 2023
15.00 - 13.00
150,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Reiki Westland
Gerberastraat 21
2691 LK 's-gravenzande ( Heenweg)

Reiki 1 cursus ( beginnerscursus)

Wat doe ik nog meer?

Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Hillegom
In de loop van het proces zal je merken dat je innerlijke kracht groeit en je bewuster met jezelf en anderen communiceert. Dat geeft vertrouwen om je intuïtie te volgen, je vrij te voelen in je gedachten, de stappen te zetten die jou gelukkig maken.
ZZPstudio
Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers
ZZPstudio
Lochem
Je authentieke en inspirerende website persoonlijk geregeld! ZZPstudio is jouw professionele partner voor: domeinnaamregistratie, hosting, webdesign, cms, zoekmachine optimalisatie, digitale en grafische vormgeving van je huisstijl.
ZZPstudio
Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken
ZZPstudio
Lochem
Ik help je graag om je identiteit en eigenheid van wie je bent en waar je (onderneming/organisatie) voor staat in woord en beeld te vertalen. Te ontwikkelen tot een aantrekkelijke en professionele website of web-app.
Hemel-Bed
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Hemel-Bed
Hemel-Bed
Amersfoort
Avalon Bewust Zijn Dordrecht
Centra voor Bewustwording
Avalon Bewust Zijn Dordrecht
Avalon Bewust Zijn Dordrecht
Dordrecht
Ik bied een leuk en uitnodigend programma: Vrouwen Cirkels, Lichtwerk Cirkels en E-cursussen, workshops, coaching.
Reiki Westland
Therapie (diverse)
Reiki, EMDR en systemisch, creatieve Coaching vanuit ❤verbindingen.
Reiki Westland
's-gravenzande (heenweg)
Ben je op zoek naar wie je van nature bent? Reiki ondersteunt je hierbij. Met creatieve en systemische coaching inzichten krijgen in jouw levensvraagstukken en daarnaast kan je voor trauma`s komen voor EMDR om dit snel en effectief op te lossen.
Utrecht Jam
Dans & Beweging
Contact Improvisatie
Utrecht Jam
Utrecht
De Utrecht Jam is een open space in Utrecht om Contact-Improvisatie te oefenen, te dansen en in contact te verbinden met de dans van anders dansers. Elke 4 weken organiseren wij een Jam in DCU te Utrecht!