12feb 2023
Truffelceremonie - Psilocybine reis

Nova-Vie
Voorhout

Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.

Tijdens een truffelceremonie ga je een magische reis maken in je eigen innerlijke wereld. Dit gebeurt in een veilige en fijne omgeving onder begeleiding van mij. Elke truffelceremonie heeft daarbij een eigen thema of uitwerking, afhankelijk van waar jij op dat moment mee worstelt of mee aan de slag wilt gaan. Het is een  intense reis naar binnen om zo helder te krijgen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Een truffelceremonie is ideaal als je klaar bent voor groei in je persoonlijke of spirituele ontwikkeling of wanneer je zoekt naar een meer spiritueel alternatief voor het vinden van antwoorden en inzichten. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen therapie of gesprekstechnieken.

Veilig en volledig in overgave gaan. De ceremonie is inclusief een lichte maaltijd en drinken. 

Meer informatie over plantmedicijnen, Truffels en een truffelceremonie vind je op mijn website. 
nova-vie

Informatie

12 feb 2023
11.00 - 18.00
155,00

Waar?

Voorhout

Voorhout

Truffelceremonie - Psilocybine reis

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
10feb
Evenement
Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation
Nova-Vie
Voorhout
Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten.Een soundhealing is een weldaad voor lichaamgeest.Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd.
Nova-Vie
Vrouwenwerk
Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
24feb
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!
Nova-Vie
26feb
Evenement
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Voorhout
Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BRTT
Nova-Vie
05feb
Evenement
Volle Maan vrouwencirkel
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30
Nova-Vie
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!
Praktijk de Handreiking
Energetisch werk
Praktijk de Handreiking - voor Luisterkind , Reiki , Access Bars - wees welkom!
Praktijk de Handreiking
Zelhem
Praktijkdehandreiking - Reiki - Luisterkind - Access Bars