Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jun 2023
Kruiden Doe Les juni

Betula Kruiden
Halle

Praktische kruidenworkshops met de kruiden van het seizoen.

In deze doe-les gaan we bekijken wat voor vormen bloemen we in de natuur kunnen tegenkomen. We gaan ook lekker veel in de tuin aan het werk met het oogsten van allerlei kruiden, zoals salie, kamille, munt, vlierbloesem. We bekijken de verschillende manieren om van deze kruiden een drank te maken: het zetten van thee, het maken van een maceraat en de methoden die er zijn om de kruiden langer houdbaar te maken. Andere kruiden die op dit moment op hun best zijn, gaan we natuurlijk ook bekijken en proeven.

Informatie

03 jun 2023 | kies voor de donderdagmorgen 1 juni OF zaterdagmorgen 3 juni
10.00 - 12.30
25,00 per persoon, incl. koffie, thee en alle materialen
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Betula Kruiden
Lankerseweg 3a
7025 ED Halle

Kruiden Doe Les juni

Wat doe ik nog meer?

Betula Kruiden
08jul
Workshop
Kruiden Doe Les zomer
Betula Kruiden
Halle
Praktische kruidenworkshops met de kruiden van het seizoen. De workshops worden gegeven in blokken van twee, met telkens drie weken er tussen. Zo zie je alle stadia in het productieproces van plant tot zalf, olie of siroop voor de huisapotheek.
West Fit
Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Leefstijl coaching en Massages
West Fit
Wateringen
Betula Kruiden
09nov
Cursus
Goed Eten
Betula Kruiden
Halle
Op het gebied van gezond eten volgen de hypes en goeroes elkaar in rap tempo op. Wat kun je geloven? In deze cursus geen dogma’s, geen caloriën, geen eiwitten en koolhydraten, maar eerlijke informatie over wat ons voedt.
Vorm aan Licht / Laura Karsters
Energetisch werk
Healing en soul retrieval - indivduele sessies
Vorm aan Licht / Laura Karsters
Leiden
Thuisvaart.nl
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Levensbegeleiding, Stervensbegeleiding, Rouwbegeleiding, Afscheid bij Leven, Uitburgering
Thuisvaart.nl
Noordwijkerhout
Levensbegeleiding, Stervensbegeleiding, Rouwbegeleiding, Afscheid bij Leven, Uitburgering. Verbinding staat centraal. Meer info? Zie website: Thuisvaart
Tides Massage
Massage
Tides massage
Tides Massage
Aalsmeer
Massage is voor iedereen; jong en oud, man en vrouw. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.
Enjoy(ce)! Yoga en Massage
Massage
Enjoy(ce)! Thaise Yogamassage
Enjoy(ce)! Yoga en Massage
Amsterdam
De Thaise Yogamassage verbetert jouw gezondheid en werkt zowel ontspannend als vitaliserend. Je spieren worden liefdevol aangepakt en opgerekt. Kom in balans en in contact met je lijf en je gevoel. Gun jezelf nu deze bijzondere ervaring bij Enjoy(ce)
Voeten op Wolken.
Voetreflexologie & Voetzorg
VoetreflexPlus massage
Voeten op Wolken.
Naaldwijk
Op de voeten zit eigenlijk je hele lichaam vertegenwoordigd. Voor elk orgaan zijn er corresponderende zones die d.m.v. massage weer de doorstroming krijgen die ze op dat moment nodig hebben. Voetreflex therapie is een veilige therapie.
Betula Kruiden
Kruidentherapie
Betula Kruiden
Betula Kruiden
Halle
Eerste Hulp uit de natuur. Traditionele kruidenmiddelen voor de huisapotheek, met kruiden uit eigen tuin. Biologisch geteeld en ambachtelijk bereid. Arnica, goudsbloem, brandnetel, smeerwortel en nog veel meer... Kruidencursussen en Doe-Lessen.
Vorm aan Licht
Healing en reading
healing en soul retrieval - individuele sessies
Vorm aan Licht
Leiden
In ons leven nemen we energie op van mensen en situaties en houden deze vast in ons systeem. Deze niet-eigen energieën zorgen ervoor dat je uit balans raakt. Met een healing kun je je balans herstellen en weer dichter bij jezelf komen.